HAYAT-NS ®

HAYAT-NS ®

  Za imunitet i vitalnost

  Hayat-NS se preporučuje u sledećim slučajevima:

  • slab imunitet
  • uporne bakterijske i virusne infekcije
  • anemija
  • posle hemo i zračne terapije
  • pojačan stres
Cena: 2500.00 din cena / kom: 2500.00 din
1

Više o preparatu HAYAT-NS ®

O preparatu

HAYAT-NS ® je u obliku sirupa i koristi se da omogući vraćanje narušenog i očuvanje dobrog zdravlja. Jača imunitet, podiže nivo energije i oslobađa od stresa. Svojim sastavom, sa mnogo antioksidanasa omogućava oslobađanje od upornih bakerijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. Pomaže u regulaciji krvne slike. Pravilna nadoknada nutrijenata, u odgovarajućim dozama, predstavlja pravu pomoć za jačanje otpornosti i vitalnosti organizma. Prirodan, neškodljiv i bezbedan za upotrebu, idealna je zaštita našeg zdravlja. 

HAYAT-NS ® je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine, Na raspolaganju vam je tim naših lekara za sva medicinska pitanja. Pozovite nas ili nam pišite, kontakti se nalaze u dnu svake stranice.

Sastav

Vodeno-etanolni ekstrakt usitnjene mešavine korena vodopije (Cichorium inthybus), rizoma đumbira (Zingiberis rhizoma), lista koprive (Urtica dioica), herbe trave ive (Teucrium montanum), lista ruzmarina (Rosmarinus officinalis), bagremov med, limunov sok. Svi elementi koji ulaze u sastav ovog sirupa su 100% prirodnog porekla. 

Način upotrebe

Uzimati dva puta dnevno po jednu supenu kašiku. Dijetetski suplement treba konzumirati do postizanja željenog efekta. 

Video:

Izdvojili smo za Vas: