Litijan® za jetru i žučnu kesu

4.000,00 RSD

Za očuvanje zdravlja jetre

Litijan® sirup 200 ml vodeno-etanolnog rastvora lekovitog bilja.

 • masna jetra
 • hepatitis
 • ciste na jetri
 • pojava kamena u žučnoj kesi
 • presavijena žučna kesa
 • zaštita od oštećenja jetre i žučnih puteva

Opis

LITIJAN ®
Za očuvanje zdravlja jetre

LITIJAN® daje najbolju moguću podršku jetri i žučnoj kesi svojim moćnim sastojcima i najboljim kvalitetom. Osećajte se zdravo i prepustite Litijan® sirupu da brine o vašoj jetri. Litijan® je preparat u obliku sirupa i služi za jačanje otpornosti i očuvanje zdravlja hepatobilijarnog trakta. Litijan® povoljno deluje na jetru i žučnu kesu, kao i na lučenje enzima i sokova u digestivnom traktu. Koristi se kod poremećaja varenja hrane, kod oštećenja jetre i kao pomoćna terapija hroničnih zapaljenskih stanja jetre i žučnih puteva. Litijan® omogućava antizapaljenski efekat na ovaj sistem. Povoljno deluje na oštećenja nastala dejstvom alkohola, raznih hemikalija, virusa i zračne terapije. Ovaj sirup je potpuno prirodan, neškodljiv i bezbedan za upotrebu. Proizvod je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja R.S.: 1990/2022 od 29.05.2022. godine.

Način upotrebe

Tri puta dnevno po jedna supena kašika, pre obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Suplement treba koristiti do postizanja željenog efekta. Litijan® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci!

 

SAZNAJTE VIŠE

KONTAKTIRAJTE NAS:  

+381 (0) 63 7495 860

11 recenzija za Litijan® za jetru i žučnu kesu

 1. 5 od 5

  Nemanja

  Prezadovoljan sam ovim proizvodom!

 2. 5 od 5

  Marija ?

  Dijagnoza mi je bila zucna kesa puna kamenja. Posle tri meseca koriscenja ovog sirupa, ostao je samo jedan kamen i mulj u zucnoj kesi. Receno mi je da to ne moze da se desi ali ja vidim rezultate svojim ocima i nastavljam da kotistim Litijan dok ne ocistim kompletno zucnu kesu. Cim sam pocela da ga koristim, prestale su mi tegobe, nelagodan osecaj koji sam imala ispod rebara. Rezultati za jetru su mi odlicni i oni su se poravili od kada ga koristim. Prezadovoljna sam i hvalim vas gde god mi se ukaze prilika. Pozdrav ???

 3. 5 od 5

  Mila

  Koristim ovaj proizvod preko 6 meseci. Prošle jeseni sam imala višak kilograma, jetrini enzimi su su mi bili povišeni, dijagnoza mi je bila masna jetra i jedan kamen i mulj u žučnoj kesi. Odlučila sam da preuzmem nešto po tom pitanju. Kompletno sam promenila način života. Počela sam da pijem ovaj sirup svaki dan, povećala fizičku aktivnost i prestala da jedem meso. Smršala sam 10 kg i rezultati za jetru su se vratili u normalu. Holesterol se smanjio dosta i on je bio jako visok. Ima još posla da se uradi kod mene ali sve vrednosti na mom lipidnom profilu su u normali ili blizu dozvoljenih. Žučna kesa mi je čista, objašnjeno mi je da se to desi kada je jetra zdrava. Verujem u ovaj proizvod i nastaviću da ga koristim.

 4. 5 od 5

  Ivana

  Koristim Litijan sirup dva meseca. Prema nalazu lekara, istopila sam dva kamena u žučnoj kesi i jetra mi je u odličnom stanju. Svima bih preporučila ovaj fantastični proizvod.
  Imala sam sreće da mi je lekar rekao da probam sa prirodnim proizvodima, pa ako ne uspem da pomognem sebi, da će mi hirurški odstraniti organ. Presrećna sam jer sam sačuvala žučnu kesu. Verujem u moć lekovitog bilja. Planiram idalje da koristim ovaj suplement, naravno, uz konsultacije mog lekara.

 5. 1 od 5

  Sara

  Imam problem sa zucnom kesom jos od prosle godine, i jako cesto dobijam napade zucne kese jer imam 2 kamena velicine 2cm i 0,9 mm, uz to mi je i presavijena zucna kesa, pa vas molim za iskren odgovor da li bi mi i koliko pomogao ovaj sirup? Jer sam previse novca dala na razne preparate ali rezultati su izostali?

 6. 5 od 5

  Seki

  Rešio sam problem masne jetre ovim sirupom.

 7. 5 od 5

  Lena

  Nadam se da ce moje iskustvo nekom pomoci. Dakle, stanje je bilo presavijena zucna kesa, sa sitnijim kamencicima i zamascena jetra. Litijan sam koristila u kontinuitetu oko 6 meseci, kompletan problem sam resila, dakle jetra i zucna kesa su mi potpuno oporavljene. Prezadovoljna sam. Litijan je i dalje moj saveznik, kada osetim potrebu ga pijem. Narocito sada u vreme konzumiranja jace hrane, volim da imam bar bocu uz sebe, kao zastitu. Veliki pozdrav

 8. 5 od 5

  Peđa

  U decembru će biti godinu dana kako koristim Litijan. Za masnu jetru i kamen u žučnoj kesi je fantastičan. Veliki pozdrav od zadovoljnog korisnika. Peđa iz Mislođina

 9. 5 od 5

  Dragana

  Fantastican!!! Odusevljena sam ucinkom ovog sirupa, ko ima problem masne jetre ili kamena zaista prava stvar, i veliki plus sto je prirodan. Pozz Gaga

 10. 5 od 5

  Natasa Paunovic

  Litijan najbolji sirup, ko ima problem sa kamenjem u zuci i uopste za jetru! Zahvalna

 11. 5 od 5

  Branka Stanic

  Najbolji sirup ikada! Dala bih 100 puta 5 zvezdica da mogu!


Dodaj recenziju