Skleran plus® za srce i krvne sudove

2.000,00 RSD

Za srce i krvne sudove

SKLERAN plus ® ekstrakt 50 ml vodeno-etanolnog rastvora lekovitog bilja.

 • povišena masnoća u krvi
 • naslage na zidu krvnih sudova
 • povišen krvni pritisak
 • slabost cirkulatornog sistema
 • insult na mozgu i srcu

Opis

SKLERAN plus ®
Za srce i krvne sudove

SKLERAN plus® ekstrakt koristi se za očuvanje zdravlja srca i krvnih sudova. Štiti od oštećenja i omogućava obnovu ovog sistema zahvaljujući prisustvu antioksidanasa. Svojim sastavom omogućava topljenje naslaga sa zida krvnog suda, povećavajući njegovu prohodnost. Vrši nivelaciju masnoća u krvi i učestvuje u regulaciji krvnog pritiska. Omogućava maksimalnu ishranu zida krvnog suda na nivou čitavog tela, otklanjajući tegobe kod dijabeta, infarkta i šloga. SKLERAN plus® je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Na raspolaganju smo vam za sva pitanja. Pozovite nas ili nam pišite, kontakti se nalaze u dnu svake stranice. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci. SKLERAN plus® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju.

 

Način upotrebe:

Dva puta dnevno po jedna kafena kašika, posle obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Ovaj prirodni proizvod treba da se koristi do postizanja željenog rezultata. SKLERAN plus® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre uzimanja ovog proizvoda.

 

SAZNAJTE VIŠE

KONTAKTIRAJTE NAS:  

+381 (0) 63 7495 860

2 recenzije za Skleran plus® za srce i krvne sudove

 1. 5 od 5

  Ljupka

  Prezadovoljna sam! Imala sam nagle skokove krvnog pritiska i nisam znala šta da radim. Prijateljica mi je predložila da probam Skleran plus, pijem ga dva meseca i od tada moj je pritisak miran. Toplo ga preporučujem!

 2. 5 od 5

  Milena

  Jedva sam se oporavila od ovog virusa, Skleran plus mi je puno pomogao. Kako ga popijem razbistri mi se u glavi i dobijem energiju za taj dan. Mislim da je ovo nesto mnogo dobro. Hvalim vas i preporucujem.


Dodaj recenziju