Poštovani kupci, stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja.

Vitlin®

Vitlin®

3.500,00 RSD

Za očuvanje zdravlja digestivnog sistema

VITLIN ® sirup 200 ml vodeno-etanolnog rastvora lekovitog bilja.

 • gastritis, ulcerozni kolitis
 • čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu
 • poremećaj varenja, nadutost stomaka
 • intoksikacija organizma
 • teža zapaljenska stanja
 • poremećaj metabolizma

Opis

VITLIN ®
Za očuvanje zdravlja digestivnog sistema

VITLIN ® sirup doprinosi normalnom funkcionisanju digestivnog trakta. Utiče povoljno na formiranje žuči i funkcionisanje žučne kese, na poboljšanje apetita i na bolje lučenje enzima u digestivnom traktu. Povoljno deluje kod digestivnih problema kao što su dispepsija, nadutost, mučnina i drugi poremećaji varenja. Deluje kao pomoćna terapija kod blage do umerene hiperholesteroloemije (snižava nivo ukupnog i LDL holesterola i uspostavlja bolji odnos LDL i HDL holesterola). Koristi se kod duodenalnih ulcera, diaree i dismenoree. Proizvod ima laksativan efekat i deluje povoljno na sva oboljenja žuči i jetre. Olakšava eliminaciju toksina i štetnih materija iz organizma. Time se ubrzava metabolizam i eliminiše hronični umor. Ispoljava se efekat ispiranja i okrepljivanja organizma, tako da se omogućava jačanje otpornosti i poboljšanje opšteg zdravlja organizma. Zbog ispoljene efikasnosti ovog proizvoda kod otklanjanja štetnih materija iz organizma, često ga kombinujemo sa našim drugim proizvodima i time pojačavamo njihovo dejstvo. Ovaj izuzetan sirup je potpuno prirodan, neškodljiv i bezbedan za upotrebu. VITLIN ® je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Stojimo na raspolaganju za sva pitanja. Pozovite nas ili nam pišite, kontakti se nalaze u dnu svake stranice. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci. Vitlin® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju.

Način upotrebe:

Uzimati tri puta dnevno po jednu supenu kašiku, nakon obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Dijetetski suplement treba konzumirati do postizanja željenog efekta.Vitlin® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre uzimanja ovog proizvoda.

 

KONTAKTIRAJTE NAS:  

+381 (0) 63 7495 860

1 recenzija za Vitlin®

 1. 5 od 5

  Marija

  Ovaj suplement je stvarno pomogao radu mojih digestivnih organa.Pre vise godina mi je izvadjena zucna kesa.Od tada sam imala probleme sa „ubrzanim“ digestivnim sistemom zbog cega sam vise puta u toku dana morala da idem u toalet.Od kad uzimam Vitlin moji problemi su zaista se smanjili a ovaj problem mi se resio totalno.


Dodaj recenziju