LITIJAN ®

LITIJAN ®

  Za očuvanje zdravlja jetre i žučne kese

  LITIJAN ® sirup 200 ml

  • pojava kamena u žučnoj kesi
  • presavijena žučna kesa
  • ciste na jetri, masna jetra
  • ehinokokna cista
  • hepatitis, ciroza jetre
  • zaštita od oštećenja jetre i žučnih puteva
Cena: 3500.00 din cena / kom: 3500.00 din
1

Više o preparatu LITIJAN ®

O preparatu

LITIJAN ® je preparat u obliku sirupa i služi za očuvanje zdravlja hepatobilijarnog trakta. LITIJAN ® povoljno deluje na jetru i žučnu kesu, kao i na lučenje enzima i sokova u digestivnom traktu. Koristi se kod poremećaja varenja hrane, kod oštećenja jetre i kao pomoćna terapija hroničnih zapaljenskih stanja jetre i žučnih puteva. LITIJAN ® omogućava antizapaljenski efekat na ovaj sistem. Povoljno deluje na oštećenja nastala dejstvom alkohola, raznih hemikalija, virusa i zračne terapije. Ovim sirupom se postižu odlični rezultati, pa ga toplo preporučujemo. Može se koristiti u preventivne svrhe. Proizvod je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Stojimo na raspolaganju za sva pitanja. Pozovite nas ili nam pišite, kontakti se nalaze u dnu stranice. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci. Litijan® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju.

Za sva pitanja pozovite:

R. Srbija: 011/277-8779, 063/749-5860 (Viber, WhatsApp),

Bosna i Hercegovina: 055/203-484, 065/039-823,

Crna Gora: 068/565-696, R. Hrvatska: 099/6767-911.

Sastav

NOVO!!! ABALON školjka (Haliotis iris) sa Novog Zelanda! Ova fantastična školjka čini čuda za zdravlje čitavog organizma. Prirodni je izvor energije, sadrži bogat spektar vitamina i minerala, pa je sa razlogom veoma cenjena i tražena u svetu. Sadrži riblja ulja W-3 i W-9, blagotvorno deluje na srce i cirkulaciju. Bogat je izvor glycosaminoglycans (GAGs) omega-3 masnih kiselina. Poboljšava opšte zdravlje, imunitet i funkciju jetre, sprečava anemiju. Odličan je prirodni izvor energije, pojačava seksualnu funkciju. Sadrži kalijum, magnezijum, fosfor, gvožđe, cink, selen, natrijum, vitamine A, E, B12, popravlja štetu nastalu konzumacijom loše ishrane i alkohola. Ima klinički potvrđeno anti-zapaljensko svojstvo. Abalon je pojačao dejstvo ovog proizvoda i proširio je njegov izuzetan, blagotvoran efekat na čitav organizam.

Proizvode pravimo u našoj, sertifikovanoj laboratoriji po originalnim recepturama. Pažljivim odabirom sastojaka i odnosa između njih, postiže se željena sinergija - pojačan efekat preparata na čitav sistem, što dovodi do vrhunskih rezultata.

Ovaj sirup čine: Abalon školjka (Haliotis iris), Cikorija (Cichorium intybus), Trava iva (Teucrium montanum), Badelj (Silybum marianum), Sladić (Glycyrrhiza glabra), Zdravac (Geranium macrorrhizum) i bagremov med. Svi elementi koji ulaze u sastav ovog sirupa su 100% prirodnog porekla. Zbog toga ih organizam s lakoćom usvaja, u potpunosti iskoristi i daje dobar odgovor na njihovu primenu. Prirodne materije iz biljaka postižu veoma delotvoran efekat na ovaj sistem organa. 

Abalon školjka (Haliotis iris)
Neguje i ojačava čitav organizam i veoma je cenjena zbog jačanja funkcija jetre i bubrega. Prirodan je izvor energije, sadrži bogat izvor vitamina i minerala, pa je sa razlogom veoma tražena u svetu.
 
Cikorija (Cichorium intybus)
Ova biljka povećava izlučivanje žuči i pomaže probavu. Prirodni je tretman za žučne kamence i upalu jetre, a dokazano je da smanjuje visinu šećera u krvi. Izuzetno je korisna kod kamena u žuči, pojave žutice, gihta i izvrstan je pročišćivač krvi.
 
Trava iva (Teucrium montanum)
Koristi se kod mnogih bolesti povezanih sa digestivnim traktom, sa odličnim efektom na žučnu kesu i žučne puteve. Ima dokazano antibakterijsko dejstvo i jak je antioksidans.
 
Badelj (Silybum marianum)
Koristi se za regeneraciju jetre kod oštećenja izazavanih radijacijama. Štiti jetru vršeći detoksikaciju sintetičkih hemikalija. Široko se koristi za lečenje alkoholnog hepatitisa, alkoholne masne jetre, ciroze i virusnog hepatitisa.  
 
Zdravac (Geranium macrorrhizum)
Korisna biljka koja popravlja zdravlje čitavog organizma. Ima antiseptička, antibakterijska i antiupalna svojstva. Korišćenjem ekstrakta ove biljke čitav organizam ima koristi, jer podiže snagu imunog sistema i podstiče brz oporavak organizma.
 
Sladić (Glycyrrhiza glabra)
Biljka dokazanog dejstva na usporavanju virusnog i autoimunog hepatitisa. Pokazuje antivirusno, antimikrobno, protivupalno i hepatoprotektivno delovanje. Širom sveta se koristi u terapiji žutice.
 
Bagremov med
Ispoljava lekovita, osvežavajuća i antioksidativna svojstva. Odličan je kao nosilac lekovitih svojstava biljaka i služi kao prirodni konzervans proizvoda.
Način upotrebe

Tri puta dnevno po jedna supena kašika, pre obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Dijetetski suplement treba koristiti do postizanja željenog efekta. Litijan® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre upotrebe ovog proizvoda.

Video:

Izdvojili smo za Vas: