RENIMIN ®

RENIMIN ®

  Za zdravlje urogenitalnog trakta 

  RENIMIN ® sirup 200 ml

  • infekcija urinarnog sistema
  • upala bubrega
  • pojava kamena i peska u bubregu i mokraćnim kanalima
  • pojava cista na bubregu
  • povećani kreatinin i urea
  • povećana vrednost štetnih materija u opštoj cirkulaciji
  • uvećana prostata, zapaljenje prostate, otežano mokrenje
Cena: 3500.00 din cena / kom: 3500.00 din
1

Više o preparatu RENIMIN ®

O preparatu

Renimin® je preparat u obliku sirupa i koristi se za očuvanje zdravlja bubrega i mokraćnih kanala. Ovaj izuzetan sirup svojim izbalansiranim sastavom omogućava antibakterijski i antizapaljenski efekat na ovom sistemu. Doprinosi eliminaciji patogenih bakterija iz urinarnog trakta. Koristi se kao irigaciona terapija inflamatornih bolesti donjeg urinarnog trakta i doprinosi normalnoj funkciji prostate. Povećava količinu izlučene mokraće i pomaže ispiranje mokraćnih puteva. Ovaj sirup je potpuno prirodan, neškodljiv i bezbedan za upotrebu. Renimin® je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Stojimo na raspolaganju za sva pitanja. Pozovite nas ili nam pišite, kontakti se nalaze u dnu stranice. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci. Renimin® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju.

Za sva pitanja pozovite:

R. Srbija: 011/277-8779, 063/749-5860 (Viber, WhatsApp),

Bosna i Hercegovina: 055/203-484, 065/039-823,

Crna Gora: 068/565-696, R. Hrvatska: 099/6767-911.

Sastav

NOVO!!! ABALON školjka (Haliotis iris) sa Novog Zelanda! Ova fantastična školjka čini čuda za zdravlje čitavog organizma. Prirodni je izvor energije, sadrži bogat spektar vitamina i minerala, pa je sa razlogom veoma cenjena i tražena u svetu. Sadrži riblja ulja W-3 i W-9, blagotvorno deluje na srce i cirkulaciju. Bogat je izvor glycosaminoglycans (GAGs) omega-3 masnih kiselina. Poboljšava opšte zdravlje, imunitet i funkciju jetre, sprečava anemiju. Odličan je prirodni izvor energije, pojačava seksualnu funkciju. Sadrži kalijum, magnezijum, fosfor, gvožđe, cink, selen, natrijum, vitamine A, E, B12, popravlja štetu nastalu konzumacijom loše ishrane i alkohola. Ima klinički potvrđeno anti-zapaljensko svojstvo. Abalon je pojačao dejstvo ovog proizvoda i proširio je njegov izuzetan, blagotvoran efekat na čitav organizam.

Proizvode pravimo u našoj, sertifikovanoj laboratoriji po originalnim recepturama. Pažljivim odabirom sastojaka i odnosa između njih, postiže se željena sinergija - pojačan efekat preparata na čitav sistem, što dovodi do vrhunskih rezultata.

Ovaj sirup čine: Abalon školjka (Haliotis iris), Rastavić (Equisetum arvense), Breza (Betula pendula), Kopriva (Urtica dioica), Troskot (Polygonum aviculare), Zdravac (Geranium macrorrhizum) i bagremov med. Svi elementi koji ulaze u sastav RENIMIN ® sirupa su 100% prirodnog porekla. Zbog toga ih organizam s lakoćom usvaja, u potpunosti iskoristi i daje dobar odgovor na njihovu primenu. Njihov zbirni efekat ispoljava veoma delotvorno dejstvo na ovaj sistem. 

Abalon školjka (Haliotis iris)
Neguje i ojačava čitav organizam i veoma je cenjena zbog jačanja funkcija bubrega i jetre. Prirodan je izvor energije, sadrži bogat izvor vitamina i minerala, pa je sa razlogom veoma tražena u svetu.
 
Rastavić (Equisetum arvense)
Koristi se kod svih bolesti i oboljenja bubrega i bešike: kod pojave peska i kamena u bubregu, mokraćnim kanalima, bešici, kod pojave infekcija u urogenitalnom traktu i kod nekontrolisanog mokrenja. 
 
Breza (Betula pendula)
Koristi se kao diuretik, kod pojave kamena u bubregu, pojave cista i zapaljenja na urinarnom sistemu. Primećeno je blagotvorno dejstvo na digestivni i respiratorni sistem.
 
Kopriva (Urtica dioica)
Koristi se kod bolesti bubrega i čitavog urinarnog sistema, sa pozitivnim ispoljavanjem na prostatu kod pojave benigne hiperplazije.
 
Troskot (Polygonum aviculare)
Efikasan diuretik, dobar kod pojave kamena u bubregu. Ima adstrigentno dejstvo u lečenju rana i krvarenja. Sadrži silicijumsku kiselinu, te jača vezivno tkivo organa.
 
Zdravac (Geranium macrorrhizum)
Korisna biljka koja popravlja zdravlje bubrega i podstiče mokrenje. To pomaže detoksikaciju organizma, eliminaciju viška soli i vode iz organizma. Ovo svojstvo rasterećuje rad bubrega i sprečava da toksini stignu do drugih delova tela.
 
Bagremov med
Jedna od najboljih vrsta meda. Neverovatan, zdrav prirodan proizvod sa izuzetnim medicinskim svojstvima. Prilikom uzimanja najmanje izaziva alergije od svih vrsta meda i kristalizuje se veoma sporo. 
 
Način upotrebe
Dva puta dnevno po jedna supena kašika, posle obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Ovaj prirodni proizvod treba da se koristi do postizanja željenog efekta. Renimin® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre uzimanja ovog proizvoda.

Video:

Izdvojili smo za Vas: