SKLERAN plus ®

SKLERAN plus ®

  Za srce i krvne sudove

  SKLERAN plus ® ekstrakt 50 ml

  • povišena masnoća u krvi
  • naslage na zidu krvnih sudova
  • povišen krvni pritisak
  • slabost cirkulatornog sistema
  • insult na mozgu i srcu 
Cena: 1200.00 din cena / kom: 1200.00 din
1

Više o preparatu SKLERAN plus ®

O preparatu

SKLERAN plus® ekstrakt koristi se za očuvanje zdravlja srca i krvnih sudova. Štiti od oštećenja i omogućava obnovu ovog sistema zahvaljujući prisustvu antioksidanasa. Svojim sastavom omogućava topljenje naslaga sa zida krvnog suda, povećavajući njegovu prohodnost. Vrši nivelaciju masnoća u krvi i učestvuje u regulaciji krvnog pritiska. Omogućava maksimalnu ishranu zida krvnog suda na nivou čitavog tela, otklanjajući tegobe kod dijabeta, infarkta i šloga. SKLERAN plus® je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Na raspolaganju smo vam za sva pitanja. Pozovite nas ili nam pišite, kontakti se nalaze u dnu svake stranice. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci. SKLERAN plus® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju.

Za sva pitanja pozovite:
 
R. Srbija: 011/277-8779, 063/749-5860 (Viber, WhatsApp),
 
Bosna i Hercegovina: 055/203-484, 065/039-823,
 
Crna Gora: 068/565-696, R. Hrvatska: 099/6767-911.
Sastav
Proizvode pravimo u našoj, sertifikovanoj laboratoriji po sopstvenim, originalnim recepturama. Pažljivim odabirom sastojaka i odnosa između njih, postiže se željena sinergija – pojačan efekat preparata na čitav sistem, što dovodi do vrhunskih rezultata.
 
Abalon školjka (Haliotis iris) Abalon prah pruža efektivnu prevenciju protiv anemije. Sadrži prirodna, nezasićena riblja ulja W-3 i W-9, zbog čega blagotvorno deluje na srce i krvne sudove i podstiče zdravu cirkulaciju. Neguje i ojačava čitav organizam, prirodan je izvor energije, sadrži bogat spektar vitamina i minerala.
 
Beli luk (Alliu sativum) Smanjuje nivo triglicerida i holesterola u krvi, deluje hipotenzivno, inhibira agregaciju trombocita i pojačava fibrinolizu. Preporučuje se najčešće za sprečavanje i ublažavanje simptoma prehlade i gripa, kod osoba sa kardiovaskularnim smetnjama i dislipidemijom i za poboljšanje varenja.
 
Crni luk (Allium cepa) Smanjuje agregaciju trombocita i deluje fibrinolitički, kao i hipoglikemijski i antiastmatično. Odličan je antioksidans, pomaže kod visokog holesterola, dijabetesa, visokog krvnog pritiska, angine pektoris, ateroskleroze.
 
List matičnjaka (Melissa officinalis) Deluje kao sedativ i karminativ, spazmolitik. Pokazuje antibakterijsku, antiviralnu i antioksidativnu aktivnost. Koristi se kao tretman blažih simptoma nervne napetosti (mentalnog stresa), kao pomoćno sredstvo kod poremećaja spavanja i za tretman blažih gastrointestinalnih smetnji (nadutost i flatulencija). 
 
Plod ljute paprike (Capsicum annuum) Ima jako antizapaljensko svojstvo. Koristi se za sprečavanje koronarne bolesti srca, poboljšanje hipotenzije i smanjenog protoka krvi. Smanjuje nivo holesterola, pojačava cirkulaciju i poboljšava imunitet.
 
Herba trave ive (Teucrium montanum) Koristi se u lečenju tegoba digestivnog sistema, žučnih oboljenja, tegoba sa jetrom i plućima, bolesti usta i grla, kod raznih infekcija, gljivica i afti i kao sredstvo za jačanje organizma i pročišćavanje krvi. Snažan je antioksidans, podstiče mentalni i fizički oporavak.
 
Način upotrebe

Dva puta dnevno po jedna kafena kašika, posle obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Ovaj prirodni proizvod treba da se koristi do postizanja željenog rezultata. SKLERAN plus® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre uzimanja ovog proizvoda.

Video:

Izdvojili smo za Vas: