VITLIN ®

VITLIN ®

  Za očuvanje zdravlja digestivnog sistema

  VITLIN ® sirup 200 ml

  • gastritis, ulcerozni kolitis
  • čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu
  • poremećaj varenja, nadutost stomaka
  • intoksikacija organizma
  • teža zapaljenska stanja
  • poremećaj metabolizma 
Cena: 2500.00 din cena / kom: 2500.00 din
1

Više o preparatu VITLIN ®

O preparatu

VITLIN ® sirup doprinosi normalnom funkcionisanju digestivnog trakta. Utiče povoljno na formiranje žuči i funkcionisanje žučne kese, na poboljšanje apetita i na bolje lučenje enzima u digestivnom traktu. Povoljno deluje kod digestivnih problema kao što su dispepsija, nadutost, mučnina i drugi poremećaji varenja. Deluje kao pomoćna terapija kod blage do umerene hiperholesteroloemije (snižava nivo ukupnog i LDL holesterola i uspostavlja bolji odnos LDL i HDL holesterola). Koristi se kod duodenalnih ulcera, diaree i dismenoree. Proizvod ima laksativan efekat i deluje povoljno na sva oboljenja žuči i jetre. Olakšava eliminaciju toksina i štetnih materija iz organizma. Time se ubrzava metabolizam i eliminiše hronični umor. Ispoljava se efekat ispiranja i okrepljivanja organizma, tako da se omogućava jačanje otpornosti i poboljšanje opšteg zdravlja organizma. Zbog ispoljene efikasnosti ovog proizvoda kod otklanjanja štetnih materija iz organizma, često ga kombinujemo sa našim drugim proizvodima i time pojačavamo njihovo dejstvo. Ovaj izuzetan sirup je potpuno prirodan, neškodljiv i bezbedan za upotrebu. VITLIN ® je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Stojimo na raspolaganju za sva pitanja. Pozovite nas ili nam pišite, kontakti se nalaze u dnu svake stranice. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci. Vitlin® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju.

Za sva pitanja pozovite:

R. Srbija: 011/277-8779, 063/749-5860 (Viber, WhatsApp),

Bosna i Hercegovina: 055/203-484, 065/039-823,

Crna Gora: 068/565-696, R. Hrvatska: 099/6767-911.

Sastav

NOVO!!! ABALON školjka (Haliotis iris) sa Novog Zelanda! Fantastična ABALON školjka čini čuda za zdravlje čitavog organizma. Prirodni je izvor energije, sadrži bogat spektar vitamina i minerala, pa je sa razlogom veoma cenjena i tražena u svetu. Sadrži riblja ulja W-3 i W-9, blagotvorno deluje na srce i cirkulaciju. Bogat je izvor glycosaminoglycans (GAGs) omega-3 masnih kiselina. Poboljšava opšte zdravlje, imunitet i funkciju jetre, sprečava anemiju. Odličan je prirodni izvor energije, pojačava seksualnu funkciju. Sadrži kalijum, magnezijum, fosfor, gvožđe, cink, selen, natrijum, vitamine A, E i B12, popravlja štetu nastalu konzumacijom loše ishrane i alkohola. Ima klinički potvrđeno anti-zapaljensko svojstvo. Abalon je pojačao dejstvo ovog proizvoda i proširio je njegov izuzetan, blagotvoran efekat na čitav organizam.

Proizvode pravimo u našoj, sertifikovanoj laboratoriji po originalnim recepturama. Pažljivim odabirom sastojaka i odnosa između njih, postiže se željena sinergija - pojačan efekat preparata na čitav sistem, što dovodi do vrhunskih rezultata.

Ovaj sirup čine: Haliotis iris, Cynara scolimus, Geranium macrorrhizum, Linum usitatissimum, Agrimonia eupatoria i bagremov med. Svi elementi koji ulaze u sastav ovog proizvoda su 100% prirodnog porekla. Zbog toga ih organizam s lakoćom usvaja, u potpunosti iskoristi i daje dobar odgovor na njihovu primenu.

Način upotrebe

Uzimati tri puta dnevno po jednu supenu kašiku, nakon obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Dijetetski suplement treba konzumirati do postizanja željenog efekta.Vitlin® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre uzimanja ovog proizvoda.

 

Video:

Izdvojili smo za Vas: